Algemeen

Motorrijden bij Wattel
Motorrijden is populair. Logisch, want op de motor voel je je vrij. Het is heerlijk om te toeren over binnenwegen en dijken, langs riviertjes en door bossen in binnen- en buitenland. Zo geniet je optimaal van de natuur en de omgeving.

Bovendien, op de motor sta je vrijwel nooit in de file. In het woon-werkverkeer zie je steeds meer motorrijders verschijnen. Warm en veilig ingepakt verplaatsen zij zich filevrij. Motorrijden heeft ook een keerzijde: als motorrijder ben je kwetsbaar. Een goede rijopleiding is van het grootste belang om op het verkeer van vandaag de dag voorbereid te zijn.

Rijopleiding Wattel
Bij Rijschool Wattel krijg je een persoonlijke en op maat gemaakte rijopleiding. Of je nu spoed of juist op je gemak je rijbewijs wilt halen, Wattel regelt het. Persoonlijke begeleiding en goed voorbereid de examens in, het slagingspercentage ligt dan ook ruim boven de 90%. We rijden met maximaal 2 personen tegelijk, sommige rijscholen doen dat met 3. Kijk hier voor uit, ten eerste is het verboden en ten 2e wordt het verzekeringstechnisch een lastig verhaal.

Code 80
Nieuws: 
Vanaf heden mag je met 21 jaar afrijden op vol vermogen. Je krijgt dan code 80 op je rijbewijs wat inhoud dat je op A1 en A2 mag rijden. Het mooie is dat deze automatisch vervalt na 2 jaar waardoor je zonder een praktijkexamen je A vol vermogen krijgt. Dit door Europese wetgeving.

Kwaliteit – Veiligheid
Ook met de motor streeft Rijschool Wattel naar een hoog niveau qua opleiding, veel aandacht voor de bijzondere verrichtingen en bij de verkeersdeelneming zullen ook bijv dijkjes meegenomen worden. Voor de categorie A2 en A gebruiken wij de Yamaha XJ6 ABS.

Klik hier voor de slagingspercentages in Emmeloord.

Bel voor rechtstreeks contact met de motor-instructeur 0618800174. Dan krijg je Peter aan de lijn.

Bezoekadres motor
Hendric Stevinlaan 38
8302 AV Emmeloord