Gratis proefles

Je eerste rijles: de gratis proefles
Als je bij Rijschool Wattel je rijopleiding wilt volgen kun je voor jouw eerste rijles gebruikmaken van de gratis proefles! De proefles is uitermate geschikt als je er al een tijdje aan zit te denken om je autorijbewijs te halen maar nog niet precies weet welke rijopleiding het beste bij je past. Rijschool Wattel heeft dan de ideale oplossing; een proefles.

Afgelopen jaar hebben we een recordaantal overstappers van andere rijscholen alsnog aan een rijbewijs geholpen, dus doe goed onderzoek voordat je een rijschool kiest. Met de introductie van de proefles willen we je laten zien waar Wattel voor staat en dat je met Wattel voor kwaliteit kiest.

Waarom de gratis proefles?
Heb je nog geen ervaring en ben je benieuwd naar wat je allemaal kan leren in de lesauto? Schrijf je dan nu in! Tijdens de vrijblijvende proefles maak je namelijk kennis met de instructeur, de lesauto en wordt er gekeken naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies. Dit advies moet je zien als een indicatie, je leertempo kan gedurende je rijopleiding namelijk veranderen. Een gratis proefles is dus een uitstekende voorbereiding op je rijlessen.

Gratis proefles
De proefles starten we in Emmeloord, woon je in Emmeloord halen we je thuis op en je start dus ook gelijk in de auto. Na afloop praten we je bij over de mogelijkheden voor het behalen van je rijbewijs en kijk je samen met je instructeur welke opleiding het beste bij je past.

Belangrijke informatie

  • Maximaal 1 proefles / intake per persoon
  • Je hebt nog geen rij-ervaring of ingeschreven gestaan bij een andere rijschool
  • Geldt alleen voor auto
  • Je dient minimaal 16,5 jaar te zijn
  • Boek je binnen 14 dagen een rijlespakket bij Wattel, dan is de proefles gratis
  • Besluit je om niet bij Rijschool Wattel je rijopleiding te volgen, dan betaal je slechts € 25,- voor de proefles.