Algemeen

Al 60 jaar rijles in de Noordoostpolder

Werkwijze
Bij rijschool Wattel kan je starten door bijv een proefles te nemen. Hier maakt de instructeur een inschatting van je niveau. (gemiddeld, boven of onder gemiddeld) Aan de hand van dit advies kan je zelf een pakket kiezen of losse lessen nemen.

Bij Rijschool Wattel kan je alle kanten op. 

  • Gewoon rijlessen en examen tegen scherpe prijzen.
  • Uitbreiding met een tussentijdse toets voor een betere voorbereiding.
  • Rijopleiding in stappen, door het CBR ontwikkeld voor de beste voorbereiding.
  • Faalangst begeleiding incl een specifiek faalangst examen.
  • Lichamelijk beperkingen.
  • Automaat rijlessen.

Rijles
De instructeur maakt gebruik van een leskaart en geeft de uitleg zoveel mogelijk op momenten dat de auto stilstaat. Dit doet hij/zij zodat alles goed opgenomen kan worden en direct vragen gesteld kunnen worden. Je hebt een vaste instructeur.

Werkgebied
Per omgaande is ons werkgebied vergroot. Wij rijden nu ook op Dronten, Swifterbant, Lelystad, Bant, Espel, Tollebeek, Nagele en Marknesse.

Alles is bespreekbaar
Mocht je na een aantal lessen op wat voor manier geen klik hebben met je instructeur kan je dat natuurlijk aangeven. Bij Wattel hebben we genoeg instructeurs in huis om dit op te lossen. Heb je bij voorbaat al voorkeur mag je dat natuurlijk aangeven.

Verhinderd
Afzeggen/verzetten is geen probleem, wij hanteren hier een termijn van 36 uur voor. Mocht je onverhoopt ziek worden snappen wij ook dat dit niet 36 uur van tevoren te doen is. Wel willen wij hier zsm van op de hoogte gesteld worden. (mocht je bijv 2 uur van tevoren pas melden dat je ziek bent brengen we de les in rekening)

Kwaliteit
Sinds 1957 is de visie: Kwaliteit. Bram Wattel heeft als oprichter van de rijschool altijd gestreefd naar een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Dit zijn we altijd blijven naleven.

Efficiënte rijlestijd
Efficiënt betekent; weinig verloren tijd. Tijdens je rijlessen rij je zoveel mogelijk in en om het examengebied. Het zal dus niet voorkomen dat er 30 minuten van je rijles worden gebruikt om een andere leerling weg te brengen.

Grote stad bezoeken?
Wil je een grote stad bezoeken (bijv Zwolle of Heerenveen met rotonde Joure) doen we dit op verzoek. Heb je andere wensen? Laat het ons weten en dan bekijken we natuurlijk wat mogelijk is.