Algemeen

Rijopleiding Wattel
Bij Rijschool Wattel krijg je een persoonlijke en op maat gemaakte rijopleiding. Of je nu spoed of juist op je gemak je rijbewijs wilt halen, Wattel regelt het. Persoonlijke begeleiding en goed voorbereid de examens in, het slagingspercentage ligt dan ook ruim boven de 90%.

Woon je buiten Emmeloord is het nog steeds gunstig om bij Wattel te rijden, je kan mooi in je eigen tijd naar de rijschool rijden en direct lessen in Emmeloord, het examengebied. Wij geven rijles aan mensen uit de hele Noordoostpolder, Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Lelystad, Almere en zelfs Amsterdam.

Kleding stellen wij beschikbaar dus ook daar hoef je je niet druk om te maken, jassen/broeken/handschoenen en helmen zijn aanwezig op de rijschool. Je dient wel zelf voor stevige schoenen of motorlaarzen te zorgen. (enkelbedekkend)

Spoed
Wil je snel starten met motorrijden en met spoed je rijbewijs halen is dit geen probleem. Hoe eerder je van tevoren dit bij ons aangeeft des te makkelijker alles te regelen is. Let wel op theorie is verplicht voor het examen AVD, AVB mag je afleggen met een rijbewijs.

Code 80
Nieuws: 
Vanaf heden mag je met 21 jaar afrijden op vol vermogen. Je krijgt dan code 80 op je rijbewijs wat inhoud dat je op A1 en A2 mag rijden. Het mooie is dat deze automatisch vervalt na 2 jaar waardoor je zonder een praktijkexamen je A vol vermogen krijgt. Dit door Europese wetgeving.

Kwaliteit – Veiligheid
Ook met de motor streeft Rijschool Wattel naar een hoog niveau qua opleiding, veel aandacht voor de bijzondere verrichtingen en bij de verkeersdeelneming zullen ook bijv dijkjes meegenomen worden. Voor de categorie A2 en A gebruiken wij de Yamaha XJ6 ABS, voor de A1 hebben we een Yamaha 125cc.

Klik hier voor de slagingspercentages in Emmeloord.

Bel voor rechtstreeks contact met de motor-instructeur 0629062969. Dan krijg je Hendry aan de lijn.

Op alle rijlessen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bezoekadres motor
Reaal 9E
8305 BP Emmeloord

 

 

Motorrijles motorrijden spoedopleiding Emmeloord motor try the bike proefles Kampen Dronten Lelystad Espel Creil Swifterbant Almere Lelystad afrijden Emmeloord