Theorie ook klassikaal snelcursus

Theorie auto

Je wilt je theorie halen. Het theorie examen auto boek je via www.mijn.cbr.nl door in te loggen met DigiD. Let op dat je bij het CBR zit het examen kost hier € 41,00 voor een standaard examen. Er zijn andere partijen die hier soms wel € 69,- voor rekenen. Zo gaat het theorie-examen (FILMPJE)

Eenmaal geboekt zorg je dat je minimaal 15 voor het examen aanwezig bent. Je hebt een reserveringsnummer gekregen en aan hand daarvan kan je zien wanneer je aan de beurt bent. Je spullen moet je achterlaten in een locker zoals jas, tas en elektronische apparaten. Voor het examen word je ID nog even gecontroleerd (zorg dat hij geldig is)en dan mag je examen doen. Je krijgt:

  • 25 vragen gevaarherkenning (mininmaal 13 goed)
  • 40 vragen verkeersregels en verkeersinzicht (minimaal 35 goed)

Het examen beantwoord je via een touchscreen monitor. Voor het eerste gedeelte heb je 8 seconden per vraag. Door het 2e gedeelte kan je bladeren, vragen markeren en ervoor kiezen om die later te beantwoorden. Direct na het examen geeft het scherm aan of je het wel of niet gehaald hebt. Wij kunnen ook in het systeem zien of je geslaagd bent, je krijgt hier niet een officieel document van mee.

Nieuw bij Rijschool Wattel: Klassikale spoedcursus AUTO theorie
Afgelopen jaar hebben wij een korte, volledige theoriecursus ontwikkelt. Hierbij leren wij je echt de theorie en niet trucjes om het theorie-examen te halen (uiteraard hebben we een aantal ezelsbruggetjes)

Deze cursus bestaat uit 2 avonden van 2 uur per avond en een volledige zaterdag en deze wordt elke 3e week van de maand gegeven. De kosten bedragen ter introductie € 139,- pp incl het theorie examen. Het examen doe je kort na de cursus waarbij het mogelijk is gebruik te maken van onze leermiddelen (borgregeling)

Opgeven kan via:

Mail:                  rijschool@wattel.nl
Whatsapp:        0621471979 (Mike, theorie docent) of 0618800174 (Peter, planning)

 

Leermiddelen zelfstudie:
U kunt bij ons de volgende leermiddelen verkrijgen:

  • Theorieset, deze bestaat uit een theorieboek en online examentraining. Altijd ruim op voorraad. Hierin staat de theorie beschreven in logische hoofdstukken. Is ook verkrijgbaar in Engels Kosten bedragen €50,00
  • Interactive theoriecursus. Deze cursus doe je geheel achter de computer en er zijn geen boeken nodig. Met behulp van foto’s en video’s ga je door de theorie, daarna staan er zo’n 50 oefenexamens klaar om jezelf te trainen voor het examen. Kosten bedragen € 50,00