Spoed opleiding

Spoedopleiding

*Op het moment is het lastig om een spoedopleiding te plannen ivm de Corona achterstand bij het CBR.

Als je er voor kiest om in een korte periode je autorijbewijs te halen, zorgen wij ervoor dat je na afloop van die periode (bijvoorbeeld 10 dagen) aansluitend het CBR examen kunt doen. Om dat te kunnen realiseren moeten we vooraf bepalen hoeveel lessen je nodig hebt en kijken of een spoedopleiding voor jou geschikt is. Na deze intest krijg je een advies en een indicatie hoeveel lessen er nodig zijn en wordt alles ingepland. Wij kunnen tot wel 6 uur per dag les aan je geven.

Theorie certificaat
Bij het starten van de spoedopleiding adviseren wij om in het bezit te zijn van het theorie certificaat. Pas als dit in bezit is kunnen wij het praktijkexamen vastleggen en de planning maken. Moet je wachten op je theorie, begin dan alvast wel met de rijlessen. Alle rijervaring die je hebt is meegenomen en hierdoor kunnen we ‘ rustiger ‘ door de stof.

Tussentijdse toets
Wil je een spoedcursus doen dan adviseren wij zeker een tussentijdse toets te doen. Deze doen we aan het begin van de week dat je moet afrijden, zodat we nog genoeg tijd hebben om alles bij te schaven voor het echte examen.